O nama

U misiji transformacije
zajednice i okoliša

Mi smo obrt specijaliziran za razvoj rješenja u području zaštite okoliša, kružne ekonomije i održivog razvoja za širok spektar ciljanih korisnika. Bavimo se razvojem proizvoda koji doprinose ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja s posebnim naglaskom na sektor gospodarenja otpadom. 

Osim proizvodnog dijela radimo i uslužni gdje provodimo programe edukacija koji obuhvaćaju gospodarenje otpadom i kružnu ekonomiju, a također klijentima nudimo usluge pripreme i vođenja projekata s posebnim naglaskom na projekte u sektoru zaštite okoliša.

doprinos

Naš doprinos i utjecaj
na zajednicu

Kroz svoje poslovanje želimo spojiti razvojni, tehnološki aspekt sa obrazovnim aspektom, jer smo mišljenja da svi proizvodi moraju, osim zadovoljenja određenih potreba, pružiti i dodanu vrijednost poticanjem na učenje, usavršavanje i oslobađanje kreativnosti.

Naglasak stavljamo i na naš doprinos zajednici, pri čemu smo fokusirani na suradnju s obrazovnim ustanovama gdje kroz različite aktivnosti nastojimo jačati znanja i vještine mladih osoba u sustavu obrazovanja.

Upoznajte naš tim

Zvonimir Jukić

Ana Goleš

Katarina Bunoza

Naši partneri

Mreža partnerstva omogućuje nam da našim kupcima i klijentima pružimo što kvalitetnije proizvode i usluge.